Heading

BINE ATI VENIT PE INCHIRIERI AUTO SUCEAVA

Despre Noi

Despre Noi

Inchirieri Auto Suceava

În România sunt peste 19 milioane de oameni pe care distanța îi împiedică să se întâlnească. De mai bine de 5 ani, Închirieri Autovil îi apropie pe locuitorii României indiferent de regiunea în care trăiesc. Închirieri Autovil este brandul românesc care oferă servicii de închirieri autoturisme, clientul aflându-se în centrul modelului nostru de afaceri.


Grija pentru detalii, deschiderea și seriozitatea sunt câteva dintre valorile care definesc serviciile oferite de noi. Ne vom dezvolta în continuare pentru a oferi în permanență servicii de cea mai bună calitate. Misiunea noastră este de a ajuta oamenii din România să călătorească mult mai ușor și să fie în legătură permanentă cu persoanele dragi. Te invităm să te bucuri de autoturismele oferite de Închirieri Autovil. Împreună reușim să micșorăm distanțe, să distrugem bariere, să ne bucurăm de vacanțe alături de familie și prieteni.

Vezi Masinile

FĂRĂ LIMITĂ DE KILOMETRI

Te poți bucura de concediu fără griji, tarifele noastre includ kilometri nelimitați.

ASISTENȚĂ 24/7

Închirieri-AutoVil oferă clienților servicii de închirieri auto și consultanță non-stop. Dacă întâmpini o problema cu mașina luată de la noi, ne poți sună oricând la numărul 0745.790.409.

FĂRĂ COSTURI ASCUNSE

Toate taxele pentru închirierea unei mașini sunt incluse în preț, astfel îți poți stabili bugetul de vacanță din timp.

     ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Persoana care dorește să închirieze și să conducă un autovehicul trebuie să aibă vârsta de minim 20 ani și posesor a unui permis de conducere categoria B de cel puțin 2 ani.
Primele 2 ore care depășesc termenul contractului sunt gratuite. Însă pentru o întârziere de peste 2 ore, vei fi taxat cu o jumătate de zi de închiriere, iar dacă depășești termenul de predare cu peste 6 ore, vei fi taxat pentru o zi întreagă de închiriere.
Pentru prelungirea perioadei de închiriere este necesară anunțarea proprietarului cu 48 ore înaintea expirării perioadei de închiriere, noul tarif și nouă perioadă de închiriere urmând a fi trecută într-un contract adițional.
Ridicarea mașinii se face de la sediul firmei în Fălticeni sau poți opta pentru ridicarea acesteia direct de la aeroport sau domiciliu.
În cazul unui accident, clientul are obligația de a anunța proprietarul (Închirieri-Autovil) în maxim o ora de la producerea accidentului și să întreprindă demersurile prevăzute de lege (poliție, asigurare, acte necesare) în scopul identificării persoanelor vinovate.